• совет на општина центар

Седниците на Советот на Општина Центар од февруари ќе се пренесуваат на интернет

Советот на Општина Центар денеска ја одржа втората седница, на која е одлучено од февруари, седниците да се пренесуваат во живо на интернет. Како што информираа од граѓанската иницијатива Шанса за Центар, која има тројца претставници во новиот Совет, на денешната седница е одлучено и сите советници да ги добијат сите одлуки за суспензии на …

Седниците на Советот на Општина Центар од февруари ќе се пренесуваат на интернет Read More »