Tag : соларна бура

Магазин Магазин слајдер Технологија

И Земјата „пее“: Слушнете го звукот на планетата за време на соларна бура (ВИДЕО)

Слободен печат
Сончевите или соларни бури се нарекуваат и геомагнетни бури, а се јавуваат на целата Зем и можат да траат неколку дена. Тие предизвикуваат зголемување на...
MacedonianAlbanian