• Соединетите Американски Држави

САД размислуваат за укинување на визите за Израел, Романија, Бугарија и Кипар

Американскиот министер за внатрешна безбедност Алехандро Мајоркас изјави дека Соединетите Американски Држави размислуваат да додадат четири земји во програмата за укинување на визите, дозволувајќи им да останат во САД до 90 дена без виза. – Имаме четири кандидати: Израел, Кипар, Бугарија и Романија. Ние сме многу, многу фокусирани на програмата, рече Мајоркас на настан поврзан …

САД размислуваат за укинување на визите за Израел, Романија, Бугарија и Кипар Read More »