• Случај

Во Албанија само еден нов случај со Ковид-19, хоспитализирани тројца пациенти

По петнаесет месеци од првите два потврдени случаи со Ковид-19 се чини Албанија се збогува со опасниот вирус. По ниските едноцифрени бројки на ново заразени на дневно ниво, во изминатото деноноќие првпат вирусот е дијагностивиран само кај едно лице од направените 1.542 теста. Првпат најмала е и бројката на хоспитализирани. Од активните 107 случаи, во …

Во Албанија само еден нов случај со Ковид-19, хоспитализирани тројца пациенти Read More »