Tag : слалом

Останатo Спорт

Македонката Јана Атанасовска триумфира на трка во слалом во Чешка

Слободен печат
Младата и талентирана скијачка во првата трка имаше време од 36.12 секунди, додека во втората трка ја растури конкуренцијата, беше побрза за речиси две секунди...