• Скендер Реџепи

Реџепи: Ќе ги поддржиме законите од петтиот пакет мерки, тогаш кога ќе се одблокира Законот за државјанство

Коалицијата Алијанса и Алтернатива ќе ја блокира седницата за законите од петтиот пакет мерки, доколку се одржи, што претходно на прес-конференција ја побара координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски. Пратеникот Скендер Реџепи од Алтернатива на прес-конференција во Собранието најави дека доколку се случи седницата, ќе поднесат амандмани за секој предлог закон. Порача дека …

Реџепи: Ќе ги поддржиме законите од петтиот пакет мерки, тогаш кога ќе се одблокира Законот за државјанство Read More »