Tag : скарфејс

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

Конечно се дозна режисерот кој ќе го снима римејкот на култниот „Scarface“

Слободен Печат
Приказната за Тони Монтана, гангстер кои доаѓа од Куба и станува шеф на подземјето на Флорида, беше брилијантно прикажана од страна на режисерот Брајан Де...