ФОТО | Како би изгледале славните доколку немаат милиони: Бред Пит никој не би го забележал, а ништо подобри не се ниту Том Круз, Ријана, Бекамови…

Како би изгледале обичните луѓе кога околу себе би имале тим од професионалци (шминкери, фризери, стилисти, фотографи) често можеме да видиме низ разните приказни од типот „пред и потоа“. Но како би изгледале славните кога би биле само обични луѓе? Уметникот од Њујорк, Дени Еванс, проба да го покаже токму тоа. Како сите овие славни …

ФОТО | Како би изгледале славните доколку немаат милиони: Бред Пит никој не би го забележал, а ништо подобри не се ниту Том Круз, Ријана, Бекамови… Read More »