• син

Ми подари син и ме направи најсреќен татко: Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски доби син

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски доби син. Среќната вест ја објави на социјалните мрежи. „Денес ми се роди син, станав татко!!! Фала на Бог и на жена ми Соња Тодорова што ми дари син и што ме направи најсреќен татко на овој голем празник христијански!!! Сине жив, здрав и среќен да растеш!!!“, пиша Арсовски.