• симпсонови

ВИДЕО | „Времињата се сменија“: Една од најчестите сцени од серијата „Симпсонови“ заминува во историјата

По 34 години емитување и повеќе од 750 епизоди од анимираната серија „Симпсонови“, се случува значителна промена кога станува збор за ликот на Хомер, пренесува „Индепендент“. Една сцена честопати можевме да ја видиме во анимираната серија која го вклучуваше Хомер како го прекорува своето палаво најстаро дете Барт цврсто стискајќи го неговиот врат, до таа …

ВИДЕО | „Времињата се сменија“: Една од најчестите сцени од серијата „Симпсонови“ заминува во историјата Read More »