• шопрон

Во Скопје ќе се одржи првиот меморијален турнир во чест на „Драган Василов – Цевка“

Од 9 до 12 септември во Скопје ќе се одржи првиот меморијален турнир во чест на „Драган Василов – Цевка“. По тој повод бее организирана и прес-конференција на која јавноста беше запозната со сите детали во и околу организацијата и реализацијата на идејата за креирање на еден ваков кошаркарски настан. Меѓународен кошаркарски турнир за кошаркари …

Во Скопје ќе се одржи првиот меморијален турнир во чест на „Драган Василов – Цевка“ Read More »