• шкаљарски клан

Паника во српското подземје – се враќа мафијашот Лука Бојовиќ, по 10 години на робија во Шпанија

Лука Бојовиќ, кој беше во затвор во Шпанија од февруари 2012 година, денеска треба да се врати во Србија, каде ќе биде слободен човек, бидејќи против него не се води ниту една кривична постапка. Лука, синот на легендарниот директор на белградската Зоолошка градина Вук Бојовиќ, е присутен во криминалното подземје во Србија уште од 90-тите, …

Паника во српското подземје – се враќа мафијашот Лука Бојовиќ, по 10 години на робија во Шпанија Read More »