• шеќер

Зошто не можете да се ослободите од салото на стомакот? Постојат дури 12 причини!

Пивскиот стомак може во најмала мерка да настане од консумирање на пивото. Калориите и шеќерите се наоѓаат и во другите форми, а заради недостаток на вежбањето и лошата исхрана, тие се таложат во форма на маснотии во стомакот и цревата. Постојат 12 причини зошто е тешко да се ослободите од ваквите масти. 1. Лоша исхрана …

Зошто не можете да се ослободите од салото на стомакот? Постојат дури 12 причини! Read More »