• Сергеј Зафировски

ВИДЕО | Зафировски: „Хард“ дисконтите со фасцинатен раст во 2020 – влезот на „Лидл“ ќе ги „размрда“ домашните ланци на маркети

2020 година беше пандемиска година, јавното мислење е дека маркетите „згазија“, што донекаде можеби е реално, но интересно е дека генерално целиот сектор трговија на храна, пијалоци, тутун е во пад што е во спротивно што КАМ и други дисконти бележат голем раст на самиот промет. И ако ги анализираме само приходите на маркети ќе …

ВИДЕО | Зафировски: „Хард“ дисконтите со фасцинатен раст во 2020 – влезот на „Лидл“ ќе ги „размрда“ домашните ланци на маркети Read More »