• semejstvo

Не ви е потребно напорно вежбање, само перење, пеглање и чистење: Колку калории трошат домашните работи?

Ако ги засукате ракавите можете да потрошите исто толку калории како напорно да вежбате. Можеби бришењето прашина и миењето садови не ви се некои од омилените работи што сакате да ги правите, но една студија покажа дека со вршење на некои домашни работи неделно можете да потрошите повеќе од 2000 калории. Во продолжение погледнете колку …

Не ви е потребно напорно вежбање, само перење, пеглање и чистење: Колку калории трошат домашните работи? Read More »