• сандра

Убил шест лица, вклучително и неговата девојка Сандра, затоа што не бил поканет на забава, па се самоубил

Маж кој минатиот викенд ја уби својата девојка и уште пет лица на роденденска забава во американската држава Колорадо, а потоа изврши самоубиство, тоа го стори затоа што не беше поканет на роденденска забава. Вооружениот напаѓач, идентификуван како Теодоро Масијас (28), бил во врска со Сандра Ибара-Перез (28) околу 28 години, една од жртвите, а …

Убил шест лица, вклучително и неговата девојка Сандра, затоа што не бил поканет на забава, па се самоубил Read More »