Ѕвездата на „Сам дома“ Меколи Калкин стана татко

Ѕвездата на култниот филм „Сам дома“, Меколи Калкин и неговата партнерка Бренда Сонг добија дете. Имено, среќните родители долго ја криеле бременоста на Бренда, се додека нејзиниот стомак не станал прилично очигледен. Тие инаку минатата година беа сликани додека шетаа со домашните миленици, а во детска количка наместо бебе тие ја возеа мачката. Актерот во …

Ѕвездата на „Сам дома“ Меколи Калкин стана татко Read More »