• сакал

Ренато Марјановиќ сакал да убие 10 познаници во кафетерија во Приједор

Ренато Марјановиќ (32) од Приjедор е обвинет за обид за убиство на десет лица кои биле во кафулето „4WD“ во Приједор. Обвинението против него го поднесе Окружното обвинителство во Приjедор, а го потврди и Окружниот суд. Марјановиќ е обвинет дека на 6 март годинава испукал 29 истрели од автоматска пушка во споменатото кафуле од „Опел …

Ренато Марјановиќ сакал да убие 10 познаници во кафетерија во Приједор Read More »