ЕВРО 2020, група „Ц“: Холандија „тежи“ 637 милиони евра, Елмас со пад на вредноста!

Се бројат деновите до стартот на Европското првенство (11 јуни – 11 јули 2021 година) во кое ќе дебитира македонската А репрезентација. Во продолжение да погледнеме прво колку моментно вредат сите четири репрезентации во нашата група „Ц“: Македонија, Австрија, Украина и Холандија. Холанѓаните убедливо се првопласирани, вредат 637 милиони евра, пред Австрија (320 милиони евра), …

ЕВРО 2020, група „Ц“: Холандија „тежи“ 637 милиони евра, Елмас со пад на вредноста! Read More »