Tag : регионален

Вести Македонија

Нема алтернатива за членството во ЕУ, регионален самит за потврда на евроинтеграцијата на Западен Балкан

МИА Агенција
Нема алтернатива за членството во Европска унија и земјите од Западен Балкан треба да одржат Самит на кој ќе се отфрлат идеите за алтернативи за...
Вести Македонија

СКОПЈЕ: Регионален состанок за хередитарен ангиоедем

Слободен печат
Во организација на Здружението за ретката болест хередитарен ангиоедем „ХАЕ Македонија” денеска и утре во Скопје ќе се одржи регионален состанок за хередитарен ангиоедем. –...