ФОТО | Не крие дека се растажила: Оскаровецот побарал од актерката да ја отстрани нивната фотографија од матура

Актерката Рејчел Билсон во една емисија раскажа за непријатната ситуација која ја имала со оскаровецот Рами Малек. Имено, таа пред две години на Инстаграм објавила фотографија со колегата од средношколските клупи, кога тие биле воодушевени што престојуваат во Њујорк. Таа тогаш го коментирала неговиот стајлинг од деведесеттите и иронично го запрашала каде го набавил златното …

ФОТО | Не крие дека се растажила: Оскаровецот побарал од актерката да ја отстрани нивната фотографија од матура Read More »