• ракометен турнир

Е. Пелистер го брани трофејот, познати групите на 49 струшки ракометен турнир

Официјално на 49 меѓународен ракометен турнир Струга 2021, кој ќе се одржи на ракометното игралиште „Горан Попоски – Бабец“ во Струга, вкупно ќе земат учество шест екипи. Годинава нема да учествуваат клубови од странство, овој турнир ќе послужи како добра подготовка за македонските екипи пред новата сезона. Турнирот ќе се одржи во периодот од 12-15 …

Е. Пелистер го брани трофејот, познати групите на 49 струшки ракометен турнир Read More »