• рак

Разговор со Сашка Кузманова: Изработката на перики за пациенти со рак е повеќе од благородна работа

Денеска се одбележува Светскиот ден за борба против ракот, со цел да се подигне свеста за болеста и да се поттикне нејзината превенција, откривање и лекување. За да се покаже поддршка на заболените од рак, денеска ќе бидат спроведени повеќе иницијативи и движења низ целиот свет. Сашка Кузманова од Кавадарци е една од оние хумани …

Разговор со Сашка Кузманова: Изработката на перики за пациенти со рак е повеќе од благородна работа Read More »