• пср тест

Ќе се разгледа можноста македонските државјани да можат да прават ПЦР – тест на граница

 Македонските државјани кои ќе се затекнат на граница од 1 септември натаму, а не се вацинирани или немаат ПЦР – тест ќе мора да одат во седумдневна изолација, но властите најавуваат дека би можело повторно да се разгледа оваа мерка. Министерот за здравство денеска најави дека ќе се размисли за тоа дали може вакви тестови …

Ќе се разгледа можноста македонските државјани да можат да прават ПЦР – тест на граница Read More »