• проговори

Џесика Алба проговори за здравствените проблеми: „До 11 години јас веќе бев на 5 операции“

Актерката Џесика Алба плени со својот изглед каде и да се појави, а малкумина знаат каква приказна крие оваа дама. Имено, таа призна дека во детството имала многу проблеми со здравјето, и дека поради хроничните болести таа до 11 години направила дури 5 операции. Џесика како дете имала проблем со недостатокот на воздух поради што …

Џесика Алба проговори за здравствените проблеми: „До 11 години јас веќе бев на 5 операции“ Read More »