Tag : приведени

Вести Македонија

77 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава 77 лица не ја почитувале забраната...
Вести Хроника

39 лица не ја почитувале забраната за движење, приведени се 30 лица

Во текот на изминатото деноноќие  по однос на забраната за движење, евидентирано е дека на ниво на целата држава 39 лица не ја почитувале забраната...
Хроника

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

МИА Агенција
Вкупно 42 лица на ниво на целата држава  изминатото деноноќие не ја почитувале забраната за движење, при што приведени се 37 лица, а за останатите се...
Вести Македонија

19 лица се приведени поради прекршување на полицискиот час

Во текот на изминатото деноноќие по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава 31 лице не ја почитувале забраната...
Вести Македонија

Четириесет лица не го почитувале полицискиот час

Во текот на изминатото деноноќие во целата земја на 70 лица им се издадени решенија за изолација, а 25 лица потпишале изјави за самоизолација. Од...
Хроника

55 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава 55 лица...
Некатегоризирано

55 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата држава...
Хроника

Во Дебар приведени три лица, не ја почитувале одлуката за забрана за движење

МИА Агенција
Во последното деноноќие тројца дебрани не ја почитувале одлуката за забрана за движење. -Во текот на изминатото деноноќие за време на спроведувањето на мерките за...
Вести Македонија

75 лица не ја почитувале забраната за движење

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Македонија на 102 лица им се издадени решенија за изолација, а петнаесет лица потпишале изјави за самоизолација....
Слајдер Хроника

Забраната за движење не ја почитувале 50 лица, од нив 42 приведени

Слободен печат
Во текот на изминатото деноноќие  според статистиката на МВР за периодот (30.04./01.05) по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на целата...