• принцот чарлс

Измамената принцеза Дијана: Интервју добиено со лажни документи за абортус на кралската дадилка

Принцезата Дајана наводно била изманипулирана со лажни документи за абортус на кралската дадилка Тиги Леџ-Бурк, за да го даде интервјуто во 1995 година, кое до ден-денес го задржа статусот на најинтригантно и експлозивно, бидејќи откри детали за кризата во бракот со принцот Чарлс и неговата врска со Камила Боулс, а подоцна доведе до развод. Според …

Измамената принцеза Дијана: Интервју добиено со лажни документи за абортус на кралската дадилка Read More »