• потоа

ФОТО | Овој пар посвоил четири деца, а потоа жената забременила: Кога го виделе ултразвукот, останале шокирани!

Чудни се патиштата господови, а приказната за ова семејство го докажува тоа… Максин Јонг (30) и нејзиниот сопруг Џејкоб Јонг (32) се венчале пред само пет години, во 2016 година и веднаш имале желба за големо семејство. Максин имала голема желба да посвои деца од дом. Тие ја пополниле документацијата и брзо пронашле две деца …

ФОТО | Овој пар посвоил четири деца, а потоа жената забременила: Кога го виделе ултразвукот, останале шокирани! Read More »