• посетители

Дино Парк Скопје со рекордна посетеност: За 4 дена 15 000 посетители

Дино паркот во Градот Скопје е составен од 41 фигура на диносауруси од различни периоди коишто се интерактивни, коишто се движат, коишто пуштаат клици, и од тој аспект гледано, тоа е најголемиот дино-парк на Балканот. Она што е карактеристично за Дино паркот е дека е прв дигитализиран дино-парк, и Зоолошката е прва дигитализирана институција. Со …

Дино Парк Скопје со рекордна посетеност: За 4 дена 15 000 посетители Read More »