• Портокали

ФОТО | Вистинско уживање! Се кандисавме за Охрид, бендисавме и топло препорачуваме: Кај Маја и Душица на домашни специјалитети од кои ќе ви се отворат сите чакри

Охриѓанките Маја и Душица се пријателки со исти пасии и заеднички бизнис. Од деца се знаат, пораснале речиси во исто маало, учеле во исто основно училиште, а потоа, секоја си тргнала по својот пат сè до пред неколку години кога повторно се сретнaле на една од охридските плажи. И тогаш, во еден здив старите пријателки …

ФОТО | Вистинско уживање! Се кандисавме за Охрид, бендисавме и топло препорачуваме: Кај Маја и Душица на домашни специјалитети од кои ќе ви се отворат сите чакри Read More »