• понуди

ВИДЕО | Спасовски: Мицкоски не може да понуди ништо ново

„ВМРО-ДПМНЕ ја лажат јавноста дека се смениле дека ќе нуделе концепт за сите луѓе. Не е тоа концепт за сите луѓе, тоа е концепт за сите криминалци, затоа што нема криминалец што ВМРО-ДПМНЕ не го бранат и не го поддржуваат. Тоа знаат тие, да работат против правдата, да бидат на браникот на криминалот, на браникот …

ВИДЕО | Спасовски: Мицкоски не може да понуди ништо ново Read More »