Tag : помагаат

Здравје Магазин Магазин слајдер

Урмите помагаат во „борбата“ против стареењето

Слободен печат
Урмите се многу здрави и вкусни и се јадат насекаде во светот. Во нивниот состав се концентрирани изобилство витамини и минерали, кои освен тоа што...
Магазин Магазин слајдер Семејство

Како да создадете навика кај децата секојдневно да ви помагаат во домот?

Слободен печат
Некои родители ги плаќаат децата за да им помогнат во средувањето на куќата, додека од друга страна се другите што се спротивставуваат на овој начин...
Вести Регион

Експерти од Кина ќе помагаат во Србија во борбата против коронавирусот

Слободен печат
Повеќе од 5.600 лица починаа од коронавирусот ширум светот, додека над 150 илјади се заболени, покажуваат последните податоци. Коронавирусот е регистриран во 123 земји во...