• пол

ВИДЕО+ФОТО| „Не беше лесно“: Шер прозборе за промената на полот која ја направи нејзината ќерка

Синот на дивата Шер во 2009 година објави дека е транссексуалец. Шер објасни зошто ѝ било тешко да ја прифати транзицијата на почетокот, иако ја поддржува ЛГБТИ заедницата. 51-годишниот Чаз Боно е единственото дете на славната двојка Шер и покојниот Сони Боно, и бил роден како девојче по име Честити. Чаз прво откри дека е …

ВИДЕО+ФОТО| „Не беше лесно“: Шер прозборе за промената на полот која ја направи нејзината ќерка Read More »