• погребан

Чудно воскресение во Сремски Карловци – Саша го погребаа во петокот, се појави жив во Нови Сад, семејството шокирано

Во Сремски Карловци, во петок, 16 јули, семејството го погреба Саша Станков. Два дена подоцна, излегува дека Саша е жив, а дека во семејната гробница е нивниаот сограѓанин. Педесет и шестгодишниот Саша Станков од Сремски Карловци беше жив, а мртов. Имаше насип на гробиштата во Церат, покрај него крст со неговото име и презиме, година …

Чудно воскресение во Сремски Карловци – Саша го погребаа во петокот, се појави жив во Нови Сад, семејството шокирано Read More »