• погодуваат

ФОТО | Твитерџиите погодуваат на кого личи Тони Блер: Новата фризура на поранешниот британски премиер хит на социјалните мрежи

Се чини дека затворањето поради пандемијата на вирусот корона го погоди и поранешниот британски премиер Тони Блер, кој како и многу други граѓани долго време не можеше да оди на фризер, па се појави пред камерата со многу подолга коса. Овој настан, се разбира, ги охрабри корисниците на социјалните мрежи да ги споделат своите впечатоци …

ФОТО | Твитерџиите погодуваат на кого личи Тони Блер: Новата фризура на поранешниот британски премиер хит на социјалните мрежи Read More »