• подобро

Селма Хајек за борбата со коронавирусот: „Подобро би умрела во домот“

Популарната холивудска актерка Селма Хајек откри дека за малку не починала од коронавирусот и дека „доктоите ја молеле да престојува во болница бидејќи состојбата и била крајно сериозна“. Актерката раскажа дека во првите денови од пандемијата на ковид-19 имала фатален облик на овој вирус и дека седум недели ги поминала во изолација приклучена на кислород …

Селма Хајек за борбата со коронавирусот: „Подобро би умрела во домот“ Read More »