• плејбој

„На 19 години носев дете на 83-годишниот Хефнер“: Проговори уште една зајачица, низ пеколот во „Плејбој“ поминувала со нејзината сестра близначка

Поранешната зајачица на „Плејбој“, Кариса Шенон, откри дека тајно го абортирала детето кое го добила со Хју Хефнер откако останала бремена кога имала 19, а тој 83, пренесува „Mirror“. Кариса, која добила покана да се пресели во замокот на „Плејбој“ заедно со нејзината сестра близначка Кристина, вели дека се чувствувала како „да носи ѓаволско дете“ …

„На 19 години носев дете на 83-годишниот Хефнер“: Проговори уште една зајачица, низ пеколот во „Плејбој“ поминувала со нејзината сестра близначка Read More »