• пијани

Британски војници заминале во официјална посета на Гибралтар, од авионот излегле „мртви пијани“

Тројца членови на британскиот парламент се обвинети за „поткопување на почитта кон Парламентот“ откако наводно се опијаниле на летот за Гибралтар каде што патувале да го одбележат Денот на помирувањето, пишува Би-Би-Си. Секретарот за одбрана Бен Валас рече дека пратениците на СНП (Шкотската национална партија) Дру Хендри и Дејвид Линден, како и друг пратеник од …

Британски војници заминале во официјална посета на Гибралтар, од авионот излегле „мртви пијани“ Read More »