18 C
Скопје

Tag : пичприч

Вести Култура

Румена Бужаровска: На утрешниот Меѓународен ПичПрич ни гостуваат четири извонредни писателки и раскажувачки

Александра Бубевска
„Жени во текст“ е темата на првиот меѓународен ПичПрич што ќе се одржи онлајн на Фејсбук страницата на ПичПрич овој четврток – 29 април од...
Жена Магазин Магазин слајдер

Жени во текст е темата на првиот Меѓународен ПичПрич

Слободен Печат
Жени во текст е темата на првиот Меѓународен ПичПрич што ќе се одржи онлајн на фејсбук страницата на ПичПрич овој четврток – 29 април од...
Вести Култура

ВИДЕО | Ана Василева: Со ПичПрич ги нормализираме личните женски искуства

Вечерва ќе се одржи онлајн издание на настанот ПичПрич на тема „Школски приказни“ кој ќе се занимава со типичните женски доживувања поврзани со образованието од...