Шест недели и 6 илјади долари за секоја од периките – Колку чинело да се рекреира изгледот на Принцезата Дијана за Кристен Стујарт во филмот „Спенсер“?

Стилистката задолжена за изгледот на шминката и фризурата на Кристен Стујарт во претстојниот филм „Спенсер“ сподели детали за рекреирањето на изгледот на принцезата Дијана – и за неверојатната сума која ги чинела да го изведат тоа. 31-годишната Стујарт ја глуми принцезата Дијана во новиот филм кој истражува како покојната принцеза одлучила да го прекине контроверзниот …

Шест недели и 6 илјади долари за секоја од периките – Колку чинело да се рекреира изгледот на Принцезата Дијана за Кристен Стујарт во филмот „Спенсер“? Read More »