• Пензионери

Меѓу најдобрите европски градови за живот во пензија се најдоа и по еден од Црна Гора и од Словенија

Ако сонувате да живеете во пензија во некој од големите стари градови во Европа, порталот „Јуесњуз“ (Usnews) состави листа на најдобри градови за пензионери. Земајќи го предвид расположливиот буџет, трошоците за живот и достапноста на недвижностите, составена е листа на топ 10 градови во Европа во кои е најдобро да го поминете пензионерскиот живот. При …

Меѓу најдобрите европски градови за живот во пензија се најдоа и по еден од Црна Гора и од Словенија Read More »