• педофилија

ВИДЕО | „Цицај ми го јазикот“: Скандалозна снимка на Далај Лама со мало момче

Скандалозно видео на кое се гледа како тибетанскиот духовен лидер Далај Лама бакнува мало момче во устата и бара од него да му го цица јазикот, денеска ја згрози светската јавност. 87-годишниот духовен водач го бакнува момчето во усните, а потоа му вели „цицај ми го јазикот“, го вади и му приоѓа на момчето кое …

ВИДЕО | „Цицај ми го јазикот“: Скандалозна снимка на Далај Лама со мало момче Read More »