• пакет

Пендаровски ги потпиша Указите за прогласување на законите од т.н. петти пакет економски мерки

Од кабинетот на претседателот Стево Пендаровски , соопштија дека првиот човек на државата ги потпишал Указите за законите -На македонската јавност и е добро позната заложбата на претседателот Пендаровски да ги поддржува сите законски иницијативи и проекти кои се во интерес на граѓаните и тоа се однесува и на т.н. петти пакет на економски мерки …

Пендаровски ги потпиша Указите за прогласување на законите од т.н. петти пакет економски мерки Read More »