25.8 C
Скопје

Tag : отворена врата

Вести Култура

РЕЦЕНЗИЈА: Точка на кршење

Сунчица Уневска
„Не се грижи ќерко, што и да се случи кај мене секогаш ти е отворена врата“. Тоа беа зборовите што толку силно ја погодија Рудина,...
Вести Култура

Македонска премиера на филмот „Отворена врата“

Режисер на филмот „Отворена врата“ е Флоренц Папас, продуцент на филмот е Bunker Film+ од Албанија (Ено Милкани), а како копродуценти се јавуваат Circle Film од...