ВИДЕО: Цел живот погрешно го поставуваме освежувачот за ВЦ школката, погледнете како правилно се прави тоа!

Покажа едноставен начин за поставување на освежувач во ВЦ школката и стана хит на ТикТок… На социјалните мрежи се шири видео на кое еден корисник на ТикТок покажува како наводно правилно се поставува освежувачот за ВЦ школата. Според реакцијата на корисниците, изгледа дека сите погрешно го поставувале, па токму затоа овој метод изненади многумина. Имено, …

ВИДЕО: Цел живот погрешно го поставуваме освежувачот за ВЦ школката, погледнете како правилно се прави тоа! Read More »