Нејзиниот син за малку ќе ослепел – Мајка предупреди на опасноста од валканите играчки кои се користат во кадата (ФОТО)

Малечкиот Бајлор си играл во кадата со играчки додека се капел, а иако неговата мајка, писателка и новинарка, редовно ги чистела тие играчки, тој добил сериозно опасна инфекција на окото. Мајката на три деца, Еден Стронг, објасни дека била високо свесна дека бактериите лесно се насобираат во играчките за бањање, па токму поради тоа таа …

Нејзиниот син за малку ќе ослепел – Мајка предупреди на опасноста од валканите играчки кои се користат во кадата (ФОТО) Read More »