-1.3 C
Скопје

Tag : органски производи

Живот Магазин Магазин слајдер

Секој ден создаваме биоотпад: Време е да започнеме со компостирање!

Слободен Печат
Компостирање е активност која треба да биде „домашна задача“ на секој од нас. Не само што е одржлив начин за отстранување на остатоците од храна...