• организам

Шест ненамерни грешки што ги повторувате, а со нив го загрозувате здравјето на бубрезите

Бубрезите се еден од најважните органи за здраво функционирање на организмот, затоа што го регулираат крвниот притисок, рамнотежата на водата и електролитите и ги елиминираат штетните материи од организмот. Имајте на ум дека штетата нанесена на бубрезите често не може да се поправи, затоа внимавајте на следниве навики и ако сте во можност, веднаш сменете …

Шест ненамерни грешки што ги повторувате, а со нив го загрозувате здравјето на бубрезите Read More »