Tag : Олга Костовска

Жена Забава Магазин

Стил на неделата: Олга Костовска, претседател на надзорен одбор на „Еуролинк осигурување“

Слободен печат
– Стилот не е само парче облека. Тој е дефиниција по која ја паметиме една личност. Токму поради овие нешта, многу ми се допаѓа стилот...
Вести Култура Македонија

Реконструкција на скалите и платото пред Музеј за современа уметност – донација од Олга Костовска и пријателите

Слободен печат
Музејот на современата уметност е изграден од солидарност по земјотресот и веќе неколку години го има Еуролинк осигурување и претседателот на надзорен одбор г-ѓа Олга...