ВИДЕО | Неверојатни снимки од Канада: „Огнена топка“ го осветли ноќното небо и вчудоневиди илјадници луѓе

Заслепувачка сина светлина го продре мракот на темното небото во понеделникот во Канада. Метеорот, буквално како стрела го осветли небото околу 6:30 часот наутро, зачудувајќи ги ранобудниците кои имале среќа да го воочат ненадејниот блесок. Светлината ја овековечија безбедносните камери низ Едмонтон, а социјалните мрежи наскоро се натрупаа со снимки од очевидци. Спектаклот бил забележан …

ВИДЕО | Неверојатни снимки од Канада: „Огнена топка“ го осветли ноќното небо и вчудоневиди илјадници луѓе Read More »